Кафе бар "Козацька Чайка" //kafe-korchma.at.ua/


[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kafe-korchma  
Форум » меню, рецепти, гумор » Як і, що ми готуємо. » Печериці фаршировані
Печериці фаршировані
kafe-korchmaДата: Середа, 13.03.2013, 12:51 | Повідомлення # 1
Свояк
Група: Адміністратори
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Ща нам потрібно:
50 г довго-зернистого рису,
600 г печериць
0,5 ч. ложки солі,
100 г цибулі,
ЗО мл олії,
1/4 ч. ложки меленого чорного перцю
Готуємо:
Зварити рис у підсоленій воді. Печериці промити, вийняти у них ніжки,, а капелюшки розкласти на змащеному олією деку, як чашки.
Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити в олії. Потім додати нарізані ніжки печериць і продовжувати смажити до золотистого кольору.
Додати в сковорідку зварений рис, посолити, поперчити до смаку, перемішати.
Начинити капелюшки якомога щільніше і запекти в духовці при 190 С близько 20 хвилин.
 
Форум » меню, рецепти, гумор » Як і, що ми готуємо. » Печериці фаршировані
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: