kafe-korchma | Дата: Середа, 13.03.2013, 12:51 | Повідомлення # 1 |
Свояк
Група: Адміністратори
Повідомлень: 12
Статус: Offline
| Ща нам потрібно: 50 г довго-зернистого рису, 600 г печериць 0,5 ч. ложки солі, 100 г цибулі, ЗО мл олії, 1/4 ч. ложки меленого чорного перцю Готуємо: Зварити рис у підсоленій воді. Печериці промити, вийняти у них ніжки,, а капелюшки розкласти на змащеному олією деку, як чашки. Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити в олії. Потім додати нарізані ніжки печериць і продовжувати смажити до золотистого кольору. Додати в сковорідку зварений рис, посолити, поперчити до смаку, перемішати. Начинити капелюшки якомога щільніше і запекти в духовці при 190 С близько 20 хвилин.
|
|
| |